Samsung Galaxy S5 Mini disponibil prin intermediul eMAG la un preț de 1.799 lei

4.620 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Mini disponibil prin intermediul eMAG la un preț de 1.799 lei</b>Lansat oficial la începutul lunii iulie, iată că Samsung Galaxy S5 Mini ajunge relativ rapid și la noi în țară începând de astăzi prin intermediul celor de la eMAG.ro. Acest retailer afișează un preț de 1.799 lei pentru versiunea de culoare...

Lansat oficial la începutul lunii iulie, iată că Samsung Galaxy S5 Mini ajunge relativ rapid și la noi în țară începând de astăzi prin intermediul celor de la eMAG.ro. Acest retailer afișează un preț de 1.799 lei pentru versiunea de culoare alb sau negru ce aduce la pachet 16 GB de memorie internă.

Samsung Galaxy S5 Mini dispune de un display Super Amoled HD de 4.5 inch, un procesor quad-core tactat la 1.4 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară de 2.1 megapixeli.

Pret Samsung Galaxy S5 Mini in Romania (eMAG)

Acesta ne mai pune la dispoziție o baterie de 2.100 mAh, WiFi, LTE, Bluetooth 4.0, un port microUSB 2.0, infraroșu și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. La fel ca și în cazul modelului flagship, varianta Mini aduce celebrul senzor cardiac, certificare pentru rezistență la apă și un scanner pentru amprente.

Prețuri Samsung Galaxy S5 Mini:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×