Samsung Galaxy S5 Neo este disponibil în oferta evoMAG.ro; iată cât costă acesta

2.783 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Neo este disponibil în oferta evoMAG.ro; iată cât costă acesta</b>Pe sf&acirc;rșit de iulie, aflam prin intermediul unei capturi de ecran, despre existența unui smartphone Samsung Galaxy S5 Neo, device care iată este disponibil de acum și &icirc;n Rom&acirc;nia. evoMAG.ro este magazinul ce comercializează acest...

Pe sfârșit de iulie, aflam prin intermediul unei capturi de ecran, despre existența unui smartphone Samsung Galaxy S5 Neo, device care iată este disponibil de acum și în România. evoMAG.ro este magazinul ce comercializează acest produs la un preț de 1.999 lei în varianta cu 16 GB memorie internă.

Din punct de vedere al design-ului, putem spune că acest S5 Neo este un soi de facelift, versiune ce din păcate vine cu ceva lipsuri la pachet. Deși display-ul rămâne același Full HD de 5.1 inch, scanner-ul de amprente, dar și protecția Gorilla Glass 3 dispar de pe această nouă variantă produsă de sud-coreeni.

Samsung Galaxy S5 Neo este disponibil în oferta evoMAG.ro; iată cât costă acesta

Totodată, avem parte de un procesor diferit, mai precis de un chip Exynos octa tactat la 1.6 GHz. Samsung Galaxy S5 Neo oferă conectivitate 4G LTE, 2 GB memorie RAM, un slot microSD și o cameră foto principală de 16 megapixeli. Noutatea, sau mai bine zis upgrade-ul față de versiunea standard, este prezența unei camere frontale de 5 megapixeli.

Aflați că telefonul păstrează atât dimensiunile modelului original, cât și capacitatea bateriei, respectiv certificarea pentru rezistență la apă și praf. Îl puteți comanda de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×