Următoarea tabletă Dell, numită XPS 12, va sosi cu display 4K Infinity Edge și cu Windows 10 la bord

1.478 ori
<b>Următoarea tabletă Dell, numită XPS 12, va sosi cu display 4K Infinity Edge și cu Windows 10 la bord</b>Deși la &icirc;nceputul acestui an, cei de la Dell ne prezentau una dintre cele mai inedite tablete de pe piață, și anume modelul 8 7000, se pare că lansările de astfel de produse au stagnat &icirc;n lunile imediat următoare. Totuși, producătorul...

Deși la începutul acestui an, cei de la Dell ne prezentau una dintre cele mai inedite tablete de pe piață, și anume modelul 8 7000, se pare că lansările de astfel de produse au stagnat în lunile imediat următoare. Totuși, producătorul american ne-ar putea pregăti ceva pentru sfârșitul acestui an.

Tableta ce astăzi ni se dezvăluie în specificații și imagini, se numește XPS 12, un device de tip 2 în 1 ce va rula sistemul de operare Windows 10. Impresionant la acest model va fi display-ul său de 12 inch cu diagonală 3840 x 2160 pixeli, panou amplasat pe un panou frontal cu margini foarte subțiri.

Următoarea tabletă Dell, numită XPS 12, va sosi cu display 4K Infinity Edge și cu Windows 10 la bord

De asemenea, vom primi o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, porturi USB Type-C, dar și suport pentry stylus. Fiind un terminal 2 în 1, vom beneficia și de o tastatură qwerty dedicată ce va transforma tableta într-un adevărat notebook de luat la drum. Aparent, Dell XPS 12 va fi anunțat chiar luna viitoare în cadrul unui eveniment de presă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×