Samsung Galaxy S5 Prime apare Într-o primă serie de imagini ce confirmă carcasa din aluminiu

2.410 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Prime apare Într-o primă serie de imagini ce confirmă carcasa din aluminiu</b>Un device despre care se tot vorbește în presa de specialitate în ultimul timp este nimeni altul decât Samsung Galaxy S5 Prime, terminal care practic va fi o variantă upgradată atât din punct de vedere al carcasei, cât și din punct de vedere...

Un device despre care se tot vorbește în presa de specialitate în ultimul timp este nimeni altul decât Samsung Galaxy S5 Prime, terminal care practic va fi o variantă upgradată atât din punct de vedere al carcasei, cât și din punct de vedere hardware a lui Galaxy S5.

Astfel, această noua variantă ne va încânta în special printr-o carcasă premium realizată dintr-un aliaj metalic. La capitolul specificații tehnice, Samsung Galaxy S5 Prime va oferi un display Quad HD de 5.2 inch cu rezoluție 2560x1440 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805, un GPU Adreno 420 și 3 GB de memorie RAM.

Samsung Galaxy S5 Prime

Din câte putem observa în fotografiile de mai sus, portul ce acoperă intrarea microUSB este încă prezent, ceea ce înseamnă că Samsung Galaxy S5 Prime va beneficia de aceeași certificare pentru rezistență la apă și praf ca și modelul standard, cu toate că în acest caz vorbim despre o carcasă metalică.

Samsung Galaxy S5 Prime apare Într-o primă serie de imagini ce confirmă carcasa din aluminiu

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×