Samsung Galaxy S5 Prime ar putea fi lansat la mijlocul lunii iunie, conform unor surse coreene

940 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Prime ar putea fi lansat la mijlocul lunii iunie, conform unor surse coreene</b>Iată că avem de-a face azi cu încă o serie de zvonuri legate de Samsung Galaxy S5 Prime. Se pare că terminalul va fi lansat la jumătatea lunii iunie, după o serie de scăpări care ne-au dezvăluit mai mult sau mai puțin designul său. &nbsp;...

Iată că avem de-a face azi cu încă o serie de zvonuri legate de Samsung Galaxy S5 Prime. Se pare că terminalul va fi lansat la jumătatea lunii iunie, după o serie de scăpări care ne-au dezvăluit mai mult sau mai puțin designul său.

Astfel, noul model cu ecran QHD și carcasă metalică va sosi la timp să se lupte cu LG G3, care are dotări similare. Aceasta lansare va avea loc doar la nivel local, adică doar în Coreea de Sud pentru început, unde terminalele se vor lupta să câștige teren. Se zvonește și că noul venit va costa în jur de 880 de dolari, care sună ca un preț foarte mare, dar pentru un Galaxy S5 metalic și upgradat, nu e chiar exagerat.

Vă reamintesc că acest smartphone va aduce pe lângă un ecran cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli și un procesor quad core Snapdragon 805, 3 GB RAM, Android 4.4.3 (nelansat încă) și o cameră de 16 megapixeli. Primim și o baterie de 3000 mAh și conectivitate LTE-Advanced, plus scanner de amprente și senzor cardiac, ca și la predecesor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×