Un brevet Facebook ar putea sta la baza unor viitoare terminale cu interacțiune prin touchpad

Autor:  | Publicat în:  Facebook 499 ori
<b>Un brevet Facebook ar putea sta la baza unor viitoare terminale cu interacțiune prin touchpad</b>De curând, o aplicație de brevet depusă de către gigantul Facebook acum mai bine de 3 ani, mai precis în luna octombrie 2011, a început să își facă din nou apariția pe web. Aceasta a fost văzută recent în bazele de date a celor de la USTOP...

De curând, o aplicație de brevet depusă de către gigantul Facebook acum mai bine de 3 ani, mai precis în luna octombrie 2011, a început să își facă din nou apariția pe web. Aceasta a fost văzută recent în bazele de date a celor de la USTOP (Biroul de brevete și Trademark US).

Aplicația cu pricina face referire la un posibil terminal ce va include 2 metode de interacțiune cu dispozitivul. în timp ce prima dintre acestea este cea clasică prin intermediul display-ului touch, cea de-a doua metodă prezintă o zonă touch situată în partea din spate a device-ului, zonă ce va funcționa ca și un trackpad.

Un brevet Facebook ar putea sta la baza unor viitoare terminale cu interacțiune prin touchpad

O astfel de componentă a fost văzută și pe un terminal lansat de curând, și anume Oppo N1, device ce permite interacțiunea cu telefonul prin anumite gesturi realizate cu degetul pe partea din spate. Printre funcțiile oferite de acest panou se numără atât posibilitatea de scroll prin meniuri, cât și interacțiunea cu materialele de pe dispozitiv. V-ar surâde ideea de interacțiune cu telefonul printr-o zonă touch?

Facebook Phone patent

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×