Samsung Galaxy S5 Prime Își face apariția Într-o fotografie mai clară

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.358 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Prime Își face apariția Într-o fotografie mai clară</b>După ce acum două zile am putut arunca o privire asupra unei prime fotografii cu Samsung Galaxy S5 Prime, iată că astăzi avem la dispoziție o nouă astfel de imagine care de această dată este mult mai clară față de cea precedentă. &nbsp; Din...

După ce acum două zile am putut arunca o privire asupra unei prime fotografii cu Samsung Galaxy S5 Prime, iată că astăzi avem la dispoziție o nouă astfel de imagine care de această dată este mult mai clară față de cea precedentă.

Din câte putem observa, terminalul este protejat de o husă specială, care din păcate nu ne permite să admirăm posibila carcasă din aluminiu despre care se tot vehiculează că va fi introdusă pe varianta Prime a lui Galaxy S5. Potrivit unor surse din China, Samsung Galaxy S5 Prime va fi lansat în această vară, mai precis în luna iunie.

Printre posibilele specificații ale lui S5 Prime se numără un procesor octa-core compus dintr-un quad-core Exynos 5430 tactat la 2.1 GHz și un alt model quad-core tactat la 1.5 GHz, cât și un display Quad HD cu rezoluție 2560x1440 pixeli. Totodată, Galaxy S5 Prime ar putea veni cu 3 GB memorie RAM și o carcasă realizată din aluminiu.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×