Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906) primește certificare Bluetooth

Autor:  | Publicat în:  Samsung 774 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906) primește certificare Bluetooth</b>Dacă acum câteva ore aflam că Samsung Galaxy S5 Prime se va lansa pe piața din Coreea în 5 variante de culoare, iată că acum primim o nouă informație cu privire la faptul că terminalul pregătit de Samsung tocmai a primit certificarea Bluetooth,...

Dacă acum câteva ore aflamSamsung Galaxy S5 Prime se va lansa pe piața din Coreea în 5 variante de culoare, iată că acum primim o nouă informație cu privire la faptul că terminalul pregătit de Samsung tocmai a primit certificarea Bluetooth, după cum și bazele de date Bluetooth SIG sugerează.

Acesta apare sub denumirea SM-G906L, versiune ce va fi destinată operatorilor din Coreea de Sud, în timp ce la nivel internațional va fi cunoscut ca și SM-G906. Astfel, apariția acestui model în bazele de date Bluetooth SIG sugerează că lansarea terminalului este mai aproape decât credeam inițial, zvonurile sugerând ca mijlocul lunii iunie să fie un moment numai-bun pentru acest debut pe piață.

Vă reamintim că Samsung Galaxy S5 Prime ar putea veni cu un display Quad HD de 5.2 inch, un procesor Exynos 5430 sau un Snapdragon 805, 3 GB RAM și o cameră foot de 16 megapixeli. De asemenea, acesta va rula sistemul de operare Android 4.4.3 KitKat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×