Vertu pregătește un smartphone veritabil, cu dotări high end

664 ori
<b>Vertu pregătește un smartphone veritabil, cu dotări high end</b>Vertu este un brand asociat cu telefoanele celebrităților, fotbaliștilor și ale oamenilor cu bani. Această divizie de lux fostă&nbsp;Nokia, deținută acum de&nbsp;EQT,&nbsp;pare acum gata să producă în sfârșit un smartphone, un terminal cu...

Vertu este un brand asociat cu telefoanele celebrităților, fotbaliștilor și ale oamenilor cu bani. Această divizie de lux fostă Nokia, deținută acum de EQT, pare acum gata să producă în sfârșit un smartphone, un terminal cu dotări high end.

De obicei modelele sale sunt scumpe datorită materialelor folosite, precum sticlă de safir, titaniu, piele sau lemn scump. Totuși handseturile Vertu nu stau la fel de bine la capitolul dotări, dar acum a apărut un nou model în  AnTuTu, care pare a avea specificații moderne. Astfel, acest nou venit, cu numele de cod Signature Touch RM-980V va rula Android 4.4.2 folosindu-se de un procesor Snapdragon 800 și va integra și un ecran Full HD.

El va oferi o cameră principală de 13 MP, una secundară de 2 MP, 2 GB RAM și 16 GB stocare. Acest model nu sună rău și măcar știm că va funcționa fără probleme la utilizarea de zi cu zi, nu ca acele Vertu-uri cu Symbian, care nu cred că mai prezintă interes în ziua de azi. Din păcate nu avem un preț, dar mă aștept ca el să fie la nivelul miilor de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×