Nokia "Superman" va fi un model Windows Phone cu o cameră frontală excelentă pentru poze de tip selfie

1.085 ori
<b>Nokia "Superman" va fi un model Windows Phone cu o cameră frontală excelentă pentru poze de tip selfie</b>Acum că Windows Phone 8.1 a fost admirat în toată splendoarea în preview-uri, începe să se pregătească o nouă generație de handseturi cu acest OS la bord, iar unele dintre ele se vor adresa unor nișe. Spre exemplu, așa numitul Nokia "Superman"...

Acum că Windows Phone 8.1 a fost admirat în toată splendoarea în preview-uri, începe să se pregătească o nouă generație de handseturi cu acest OS la bord, iar unele dintre ele se vor adresa unor nișe. Spre exemplu, așa numitul Nokia "Superman" pare destinat celor care apreciază selfie-urile.

Nokia Superman va fi unul dintre primele terminale Windows Phone 8.1 lansate post achiziție Microsoft-Nokia Devices. Surse apropiate de Microsoft au dezvăluit pentru The Verge că terminalul se afla în dezvoltare și va include o cameră de 5 megapixeli în zona frontală. Nokia nu s-a axat prea mult pe camerele frontale pe terminalele Lumia, dar acest trend a început să ia cu asalt piața, în special pe handseturile din China.

Mă aștept și la aplicații dedicate selfie-urilor, cu numeroase efecte de machiaj și retușări, plus opțiuni de postare pe rețelele de socializare. Superman va fi un telefon midrange cu ecran de 4.7 inch și el va debuta către finalul acestui an. Nu avem încă alte detalii despre specificații, dar știm că se pregătește și un smartphone nou numit Goldfinger, produs de Nokia și care vine cu control prin gesturi.

Alte două noi modele WP8.1 se afla în laboratoarele MS, deci va fi un an mare pentru Windows Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×