Primele detalii despre cea de-a doua generație Moto E ajung pe web

510 ori
<b>Primele detalii despre cea de-a doua generație Moto E ajung pe web</b>Un device foarte accesibil ce a fost lansat în acest an este și Motorola Moto E, terminal disponibil pe plan local la un preț de 519 lei. Prin intermediul unui raport sosit din Grecia, aflăm că Motorola lucrează în aceste momente la cea de-a doua...

Un device foarte accesibil ce a fost lansat în acest an este și Motorola Moto E, terminal disponibil pe plan local la un preț de 519 lei. Prin intermediul unui raport sosit din Grecia, aflăm că Motorola lucrează în aceste momente la cea de-a doua generație Moto E care ar putea fi lansată cât de curând.

Din câte se pare, Motorola Moto E2 va sosi cu un display ceva mai mare, mai precis o unitate de 4.5 inch ce va oferi o rezoluție de 960 x 540 pixeli, panou cu 0.2 inch mai mare față de actuala generație. în interior vom primi un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și conectivitate LTE.

Alte posibile dotări ar putea include o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Rămâne de văzut când va fi anunțat acest nou device și dacă vor exista ceva schimbări la capitolul design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×