Samsung Galaxy S5 versus iPhone 5s, HTC One M8 și Nexus 5 În teste de anduranța (Video)

2.569 ori
<b>Samsung Galaxy S5 versus iPhone 5s, HTC One M8 și Nexus 5 În teste de anduranța (Video)</b>Am văzut deja cu câteva zile în urmă un drop test pentru Galaxy S5 și HTC One M8, iar acum li se alătura iPhone 5s și Nexus 5 pentru încă o rundă de "tortură". în clipul de mai jos cei de la Square Trade testează terminalele în apă,...

Am văzut deja cu câteva zile în urmă un drop test pentru Galaxy S5 și HTC One M8, iar acum li se alătura iPhone 5s și Nexus 5 pentru încă o rundă de "tortură". în clipul de mai jos cei de la Square Trade testează terminalele în apă, scăpate de sus sau alunecând pe masă.

​

La drop test Galaxy S5 și HTC One M8 scapa fără prea mari daune, dar Nexus 5 e foarte ciobit și lovit, mai ales la ecran. iPhone 5s are doar zgârieturi superficiale, dar scapă. Apoi a urmat un test de alunecare pe o masă de lemn, HTC One M8 fiind device-ul care alunecă cel mai departe și Nexus 5 cel mai puțin alunecos.

Apoi handseturile au fost scufundate în apă, iar HTC One M8 și Nexus 5 au supraviețuit, dar aparent sunetul nu mai funcționa, în vreme ce iPhone 5s a scăpat "viu" și avea și sunetul funcțional. Evident Samsung Galaxy S5 a trecut fără probleme de probă și suna și bine. Conform celor de la Square Trade Samsung Galaxy S5 e marele câștigător al testelor.

Sunteți de acord?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×