Samsung Galaxy S6 ar putea primi și o ediție cu ecran curbat odată cu anunțul oficial

1.288 ori
<b>Samsung Galaxy S6 ar putea primi și o ediție cu ecran curbat odată cu anunțul oficial</b>Ajunși în 2015 iată-ne puși din nou în fața unor numeroase zvonuri și detalii despre noile terminale ce urmează a debuta oficial în curând pe piață, printre acestea aflându-se la loc de onoare și Samsung Galaxy S6, device de tip flagship ce...

Ajunși în 2015 iată-ne puși din nou în fața unor numeroase zvonuri și detalii despre noile terminale ce urmează a debuta oficial în curând pe piață, printre acestea aflându-se la loc de onoare și Samsung Galaxy S6, device de tip flagship ce este așteptat fie în cadrul CES, fie la MWC din Barcelona.

Prin intermediul unor surse citate de către BGR, aflăm astăzi că următorul vârf de gamă al celor de la Samsung ar putea sosi pe piață și într-o versiune cu ecran curbat. Potrivit unui angajat al companiei ce a avut ocazia să arunce o privire asupra unor prime variante de GS6, se pare că acest device va primi și o versiune cu ecran curbat în stil Note Edge, sau una cu ambele margini curbate.

De asemenea, acesta afirmă și faptul că acum ceva timp a remarcat și varianta standard a lui Galaxy S6, terminal ce adoptă un display de 5.2 inch. După cum bine știți acest proiect de dezvoltare a lui GS6 poartă numele Project Zero, denumire ce ne dezvăluie dorința producătorului de a lansa un device cu totul și cu totul diferit de actualele Galaxy S prezente pe piață.

Ținând cont de ultimele tendințe aplicate de către Samsung asupra device-urilor mobile, ne așteptăm ca și Galaxy S6 să adopte o ramă metalică, sau poate chiar și o carcasă uni-body. Totodată, vom primi un senzor de amprente, o cameră foto similară cu cea de pe Note 4, cât și un display cu rezoluție Quad HD. Ce doriți să schimbe Samsung odată cu noul Galaxy S?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×