Samsung Galaxy S6 ar putea sosi totuși cu un display de 5 inch, conform unui importator indian

Autor:  | Publicat în:  Samsung 616 ori
<b>Samsung Galaxy S6 ar putea sosi totuși cu un display de 5 inch, conform unui importator indian</b>Samsung Galaxy S6 este probabil cel mai așteptat telefon de la MWC 2015 și nu există zi fără un zvon despre acest model în ultima vreme. Azi avem date de la un importator indian, Zauba, care mereu confirma dotări și nume de cod ale handseturilor...

Samsung Galaxy S6 este probabil cel mai așteptat telefon de la MWC 2015 și nu există zi fără un zvon despre acest model în ultima vreme. Azi avem date de la un importator indian, Zauba, care mereu confirma dotări și nume de cod ale handseturilor nelansate încă.

Astfel, S6 a apărut cu numele de cod SM-G920V în baza de date a companiei și mai interesant e că include un display de 5 inch, deci cu 0.1 inch mai mic decât cel de pe Galaxy S5. Zvonuri precente plasau diagonala chiar și mai sus, undeva pe la 5.5 sau 5.2 inch. Evident, Zauba poate descrie un prototip al acestui smartphone, unul care nu va ajunge în producție vreodată, iar dimensiunea finală a diagonalei poate fi alta.

Mai există informații și despre o a doua versiune de telefon SM-G920F, care a fost importată în India luna trecută. în aceste condiții, Galaxy S6 se profilează ca un smartphone cu ecran Quad HD Super AMOLED de 5 inch, procesor 64 bit octa core Exynos 7420, cu GPU Mali T760, 3 GB RAM și 32 GB stocare, plus suport pentru LTE categoria 10. E inclusă pe listă și o cameră de 20 MP în spate și una frontală de 5 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×