Microsoft anunță disponibilitatea lui Windows 10 Preview pentru o serie limitată de terminale Lumia

1.121 ori
<b>Microsoft anunță disponibilitatea lui Windows 10 Preview pentru o serie limitată de terminale Lumia</b>La aproximativ 3 săptămâni de la evenimentul Microsoft, iată că astăzi dezvoltatorul software&nbsp;anunță disponibilitatea lui Windows 10 Preview pentru o serie limitată de terminale din gama de smartphone-uri Lumia.&nbsp; Aflați că printre...

La aproximativ 3 săptămâni de la evenimentul Microsoft, iată că astăzi dezvoltatorul software anunță disponibilitatea lui Windows 10 Preview pentru o serie limitată de terminale din gama de smartphone-uri Lumia.

Aflați că printre terminalele compatibile se numără modele recent lansate ca și Lumia 630, 635, 636, 638, 730, respectiv Lumia 830. Astfel, în cazul în care sunteți posesorul unuia dintre terminalele enumerate mai sus care să ruleze Windows 8.1 și să aibă minim 8 GB spațiu liber de stocare, puteți instala și voi această versiune preview începând de astăzi.

Pentru a instala Windows 10 Preview va trebui ca inițial să vă înregistrați pentru programul Windows Insider chiar aici, după care să descărcați și aplicația Windows Insider. Microsoft ne dezvăluie totodată și faptul că unele funcții din Windows 10 Preview nu vor funcționa, motiv pentru nu vă recomandăm instalarea acestei versiuni pe un device utilizat în mod constant.

Mai multe detalii despre procesul de instalare și înregistrare găsiți pe site-ul Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×