Achiziția lui LG G4 ne aduce un voucher de 500 lei pentru magazinele Musette; iată cum putem ridica premiul

1.362 ori
<b>Achiziția lui LG G4 ne aduce un voucher de 500 lei pentru magazinele Musette; iată cum putem ridica premiul</b>&Icirc;n urmă cu o săptăm&acirc;nă de la evenimentul de lansare a lui LG G4 pe plan local, eveniment despre care v-am relatat aici, aflam că achiziția acestui smartphone ne va aduce și un voucher de 500 lei pentru cumpărături din magazinele...

În urmă cu o săptămână de la evenimentul de lansare a lui LG G4 pe plan local, eveniment despre care v-am relatat aici, aflam că achiziția acestui smartphone ne va aduce și un voucher de 500 lei pentru cumpărături din magazinele Musette, promoție ce vine sosește la fix pentru pasionatele de tehnologie și nu numai.

Pentru a afla mai multe despre pașii ce trebuie îndepliniți pentru a intra în posesia unui astfel de voucher, am cerut detalii celor de la LG, și astăzi suntem gata să vă prezentăm informațiile. Acestea tocmai ce au fost afișate și pe site-ul lgpromo.ro, platformă unde găsim printre altele și regulamentul oficial.

Achiziția lui LG G4 ne aduce un voucher de 500 lei pentru magazinele Musette; iată cum putem ridica premiul

Produsele participante la această promoție sunt modelele LG G4 (H815) importate oficial pe plan local de către LG Electronics România. După achiziția telefonului din partea unui magazin online care să dispună în stoc de telefoane LG G4 importate în țară de către producător, tot ce avem de făcut este să completăm formularul de înscriere pentru voucher disponibil aici.

În cadrul formularului ni se vor cere și câteva fotografii cu factura produsului achiziționat, respectiv o poză cu imei-ul device-ului. Magazinele participante sunt următoarele: Altex, Domo, eMAG, evoMAG, Flanco, Media Galaxy, Orange, Telekom și Vodafone. Mai multe detalii puteți găsi pe lgpromo.ro.

Această promoție se va desfășura până la data de 31 august. În cazul în care aveți mai multe întrebări, puteți apela la Infoline 021.528.8844, sau la adresa de e-mail G4@campanielg.ro.

Prețuri LG G4:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×