Samsung Galaxy S6 Edge+ asamblat şi scos din cutie într-un clip interesant (Video)

1.874 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge+ asamblat şi scos din cutie într-un clip interesant (Video)</b>Samsung Galaxy S6 Edge+, telefon pe care &icirc;l avem &icirc;n teste la Mobilissimo.ro, primeşte un soi de unboxing, dar şi "inboxing" &icirc;n clipul de mai jos. Ce e inedit e că terminalul nu e doar scos din cutie, ci şi asamblat, piesă cu piesă...

Samsung Galaxy S6 Edge+, telefon pe care îl avem în teste la Mobilissimo.ro, primeşte un soi de unboxing, dar şi "inboxing" în clipul de mai jos. Ce e inedit e că terminalul nu e doar scos din cutie, ci şi asamblat, piesă cu piesă în faţa camerei.

Se porneşte prin asamblarea sa, componentă cu componenta, de la bateria generoasă la modulul camerei şi panoul frontal cu margini curbate. Motherboard-ul e surprinzător de subţire şi mai mic decât ne-am obişnuit să vedem. Senzorul de amprente e printre primele componente ataşate, în vreme ce RAM-ul şi mecanismul de încărcare wireless sunt printre ultimele.

Având în vedere grijă şi fineţea cu care se realizeaza asamblarea, nu pot să nu mă întreb dacă producţia în masă se intamplaă la fel sau implica munca robotică. Rar am văzut componente atât mici, înguste şi subţiri, semn că Samsung a dorit să minimizeze totul, de dragul unui phablet cât mai compact. Rămâneţi pe Mobilissimo.ro, pentru că pregătim şi noi o recenzie detaliată!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×