Samsung Galaxy S6 Edge primește un concept interesant personalizat în stil MARVEL

2.027 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge primește un concept interesant personalizat în stil MARVEL</b>Nu este prima dată c&acirc;nd auzim despre telefoane lansate și &icirc;n versiuni cu tematici din film, sau producții animate, c&acirc;teva exemple fiind Nokia Lumia 800 Dark Knight, sau Asus ZenFone 5 &icirc;n versiunea Anime. Astfel, un fan s-a...

Nu este prima dată când auzim despre telefoane lansate și în versiuni cu tematici din film, sau producții animate, câteva exemple fiind Nokia Lumia 800 Dark Knight, sau Asus ZenFone 5 în versiunea Anime. Astfel, un fan s-a gândit că și Samsung ar putea recurge la o astfel de idee, acesta realizând un concept a lui S6 Edge personalizat în stil MARVEL.

Din câte putem vedea, sunt prezente câteva ediții pentru mai toate personajele principale din universul Marvel, ca și Thor, Iron Man, Captain America, Hulk, sau Black Widow. De departe cea mai atractivă randare este cea a ediției Iron Man ce beneficiază și de o husă specială personalizată.

Dacă totuși Samsung nu va adopta o astfel de ediție limitată MARVEL pentru al său Galaxy S6 Edge, ne-am putea aștepta la introducerea unor noi variante de culoare pe viitor. Deja modelul standard S6 și-a făcut apariția pe site-ul Samsung UK, detaliu despre care v-am informat chiar ieri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×