Google Now oferă acum cards pentru aplicațiile voastre preferate, după ultima actualizare

Autor:  | Publicat în:  Google 695 ori
<b>Google Now oferă acum cards pentru aplicațiile voastre preferate, după ultima actualizare</b>Google Now e cunoscut pentru faptul că va oferă Cards cu informații despre echipele de fotbal preferate, acțiunile de la bursă sau traseul zilnic spre muncă . Odată cu actualizarea sa, veți putea primi Cards și pentru aplicațiile voastre...

Google Now e cunoscut pentru faptul că va oferă Cards cu informații despre echipele de fotbal preferate, acțiunile de la bursă sau traseul zilnic spre muncă . Odată cu actualizarea sa, veți putea primi Cards și pentru aplicațiile voastre preferate.

Spre exemplu Now va afișa ce melodii au mai fost lansate sau muzică voastră preferată din Pandora. Veți primi și sfaturi de achiziție pentru diferite produse, cele pe care le căutați des pe web. Ideea celor de la Google este să nu mai fie nevoie să deschideți aplicațiile des pentru a vedea noi informații, ci să va bazați pe Google Now.

Odată cu noul release, aplicația Google pentru Android va ține la curent cu ce e nou din 40 de aplicații diferite. Pe lista se află Pandora, publicația The Guardian, Duolingo, Instacart, Airbnb sau Lyft. Lista e în continuare extindere și sincer să fiu această funcție Now îmi amintește puțin de widgeturile din iOS 8, care afișau la rândul lor informații din aplicațiile selectate.

Puteți descarcă nouă aplicație Google de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×