Samsung Galaxy S6 și S6 Edge lansate oficial în România în cadrul unui eveniment monden

962 ori
<b>Samsung Galaxy S6 și S6 Edge lansate oficial în România în cadrul unui eveniment monden</b>Ieri seară la ora 18, Samsung Rom&acirc;nia a lansat &icirc;n cadrul unui eveniment grandios noile smartphone-uri Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Evenimentul a adunat o mulțime de ziariști și partneri ai companiei ce au &icirc;nsuflețit atmosfera din...

Ieri seară la ora 18, Samsung România a lansat în cadrul unui eveniment grandios noile smartphone-uri Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Evenimentul a adunat o mulțime de ziariști și partneri ai companiei ce au însuflețit atmosfera din sala Biavati Events. La această conferință am participat alături de Alex, acesta având task-ul de a face un hands-on mai detaliat noilor flagship-uri sud-coreene.

Încă de la intrarea în sală am fost informați că vom avea parte de un eveniment mai neobișnuit, acesta desfășurându-se pe două scene. Primul ce a luat cuvântul a fost Colin Wright, un autor american ce călătorește într-o nouă țară la interval de 4 luni, destinația fiind aleasă pe baza unor voturi ale cititorilor săi.

Colin Wright

După acest moment, privirea noastră s-a îndreptat către mijlocul sălii unde era amplasată o bilă de mari dimensiuni pe care au fost afișate numeroase imagini din călătoriile lui Colin. Ulterior, a venit rândul lui Alexandru Munteanu, șeful diviziei telecom Samsung să pășească pe scenă. Acesta ne-a vorbit mai detaliat despre noile smartphone-uri Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, device-uri care acum beneficiază de materiale premium ca și sticla, respectiv metalul.

Alexandru Munteanu

De asemenea, produsele flagship Samsung pentru 2015 vin la pachet și cu specificații hardware de top, în carcasa lor cu grosime de 6.8 / 7 mm fiind incluse un procesor octa-core Exynos 7420, un chip de 3 GB memorie RAM, module 4G LTE și o cameră foto principală de 16 megapixeli.

Samsung Galaxy S6

Dacă în cazul lui Galaxy S6 avem parte de un telefon destul de standard, atunci când vine vorba despre S6 Edge ne uităm la un device cu ecran curbat spre ambele părți, o evoluție a lui Note Edge dacă îi putem spune așa. Marginea dreaptă a telefonului va fi locul în care vom putea observa diferite informații pe baza unui gest de swipe (3x) fără a ridica degetul de pe ecran.

Samsung Galaxy S6 Edge

Noile smartphone-uri Samsung Galaxy S6 și S6 Edge vor debuta la începutul lunii aprilie prin intermediul operatorilor mobili și a retailerilor. Dacă ați urmărit articolele noastre, probabil știți deja că unele magazine online (eMAG, evoMAG, QuickMobile.ro) deja oferă cele două modele spre comandă cu prețuri începând de la 3.499 lei.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×