Samsung Galaxy S6 va fi lansat oficial pe 2 martie la MWC 2015, conform unui oficial Samsung

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.124 ori
<b>Samsung Galaxy S6 va fi lansat oficial pe 2 martie la MWC 2015, conform unui oficial Samsung</b>După ce am aflat ca HTC One M9 va debuta pe 1 martie, dacă ne luăm după invitațiile trimise de HTC pentru MWC, azi descoperim și o posibilă dată de debut pentru Galaxy S6. Acesta ar urma să debuteze pe 2 martie în cadrul MWC 2015, conform unui...

După ce am aflat ca HTC One M9 va debuta pe 1 martie, dacă ne luăm după invitațiile trimise de HTC pentru MWC, azi descoperim și o posibilă dată de debut pentru Galaxy S6. Acesta ar urma să debuteze pe 2 martie în cadrul MWC 2015, conform unui oficial Samsung.

Acest oficial este citat de către presa din Coreea de Sud, iar sursa afirmă și că Samsung a creat o serie de prototipuri și nu a decis încă pe care îl va selecta pentru a fi cel oficial. Informațiile se aliniază cu ce știam deja, dar și cu diferitele imagini ale handsetului, unele care nu au nimic în comun cu altele, deci prototipuri diferite. Aparent, compania ar folosi o strategie interesantă, oferind presei cuvinte cheie ca "unibody" și "panou din sticlă în spate" pentru a vedea cum reacționează publicul.

încă nu e sigură nici ideea unui Galaxy S6 cu margine duala curbată și cu ecran secundar, spune aceeași sursă. Devine tot mai clar că noul smartphone va opta mai degrabă pentru un procesor Exynos, decât un Snapdragon 810, care a fost citat des de media drept un chipset cu probleme. Sunteți gata pentru lansarea de pe 2 martie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×