LG G4 nu va sosi la MWC, ci după showul tech din Barcelona

Autor:  | Publicat în:  LG 1.112 ori
<b>LG G4 nu va sosi la MWC, ci după showul tech din Barcelona</b>Sony, Samsung și HTC își vor prezenta telefoanele flagship la MWC 2015, în Barcelona, suntem 99% siguri de acest lucru, dar cum rămâne cu LG? Ei bine, un oficial LG ar fi confirmat că terminalul nu e încă gata de lansare și că el va debuta...

Sony, Samsung și HTC își vor prezenta telefoanele flagship la MWC 2015, în Barcelona, suntem 99% siguri de acest lucru, dar cum rămâne cu LG? Ei bine, un oficial LG ar fi confirmat că terminalul nu e încă gata de lansare și că el va debuta după MWC.

Cu câteva zile în urmă au apărut pe web și specificații posibile pentru LG G4, de aceea am fi anticipat totuși sosirea sa la MWC. LG G2 și G3 au fost bine primite, firma sud coreeană ajungând datorită lor de la 4% cota de piață în 2013 la peste 6% în acest an. Se pare că LG G4 va veni cu un procesor Snapdragon 810, un display Quad HD și 3 GB RAM, plus Android 5.0 cu interfața personalizata.

Au apărut și fotografii de 5312 x 2988 realizate cu acest telefon aparent, deci speculațiile indica faptul că e vorba aici de o cameră de 16 MP wide. Revenind la declarațiile oficialului LG, el afirmă că G4 nu e încă gata de lansare și că trebuie perfecționat înainte de debut. LG G3 era anunțat în mai anul trecut, deci ne așteptam la o perioadă similară pentru G4 în 2015.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×