Samsung Galaxy S7 apare într-o nouă fotografie; vedem panoul frontal, dar și modulul camerei acestui model

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.712 ori
<b>Samsung Galaxy S7 apare într-o nouă fotografie; vedem panoul frontal, dar și modulul camerei acestui model</b>&Icirc;n mai puțin de o lună vom lua parte la t&acirc;rgul Mobile World Congress 2016 din Barcelona, locație unde va fi prezentat și smartphone-ul Samsung Galaxy S7 alături de varianta sa phablet cu display curbat, și anume S7 Edge. Astăzi, prin...

În mai puțin de o lună vom lua parte la târgul Mobile World Congress 2016 din Barcelona, locație unde va fi prezentat și smartphone-ul Samsung Galaxy S7 alături de varianta sa phablet cu display curbat, și anume S7 Edge. Astăzi, prin intermediul unor fotografii primite de cei de la GSMArena, putem vedea versiunea standard, dar și senzorii foto destinați acestui model.

Din păcate, datorită unei huse de protecție aplicată telefonului, nu putem observa elementele de design aduse aici de către Samsung. Singurele introduceri notabile sunt reprezentate de către earpiece, numeroșii senzori și de către butoanele caracteristice Samsung de sub ecran. În cea de-a două fotografie se remarcă modulul foto (senzor+obiectiv) pe care telefonul îi va adopta.

Samsung Galaxy S7 apare într-o nouă fotografie; vedem panoul frontal, dar și senzorii foto destinați acestui model

Ca specificații, ne așteptăm la un display de 5.1 inch cu rezoluție Quad HD, la 4 GB memorie RAM și la o cameră foto principală de 12 megapixeli. Device-ul va opta pentru un senzor frontal de 5 megapixeli și pentru variante cu procesoare Qualcomm Snapdragon 820, respectiv Exynos 8890.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×