Cel.ro vine cu o nouă campanie de reduceri; iPhone 6 în varianta cu 128 GB primește un discount de 700 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.444 ori
<b>Cel.ro vine cu o nouă campanie de reduceri; iPhone 6 în varianta cu 128 GB primește un discount de 700 lei</b>&Icirc;n perioada 22 - 25 ianuarie, cei de la Cel.ro revin cu o nouă campanie de reduceri ce ne aduce prețuri speciale la smartphone-uri, tablete, dar și pentru alte produse comercializate pe platforma online. De asemenea, avem la dispoziție și...

În perioada 22 - 25 ianuarie, cei de la Cel.ro revin cu o nouă campanie de reduceri ce ne aduce prețuri speciale la smartphone-uri, tablete, dar și pentru alte produse comercializate pe platforma online. De asemenea, avem la dispoziție și discount-uri pentru accesorii destinate telefoanelor noastre.

Poate cea mai interesantă reducere, este cea aplicată lui iPhone 6 în versiunea cu 128 GB memorie internă, telefon vândut acum la prețul de 3.399 lei (preț vechi 4.109 lei). Device-ul vine cu display de 4.7 inch, procesor dual-core, 1 GB memorie RAM, cu senzor de amprentă Touch ID și cu un senzor foto de 8 megapixeli.

Cel.ro vine cu o nouă campanie de reduceri; iPhone 6 în varianta cu 128 GB primește un discount de 700 lei

Un preț atractiv avem și pentru modelul Motorola Moto X Play, terminal cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core Snapdragon 615, 2 GB memorie RAM și cameră foto principală de 21 megapixeli cu deschidere f/2.0. Acest model este acum comercializat pentru suma de 1.499 lei (preț vechi - 1.649 lei).

Cele două smartphone-uri pot fi găsite în acest moment pe site-ul Cel.ro, alături de alte produse la fel de interesante.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×