Apple iPad Air 3 ar urma să aibă un ecran 4K şi aparent şi 4 difuzoare

901 ori
<b>Apple iPad Air 3 ar urma să aibă un ecran 4K şi aparent şi 4 difuzoare</b>Surse din cadrul furnizorilor de componente Apple afirmă că viitoarea tableta iPad Air ar urma să debuteze &icirc;n martie&nbsp;şi să fie produsă incepand cu trimestrul 2. Ei bine, aflăm că noul model ar putea avea un ecran 4K şi descoperim şi...

Surse din cadrul furnizorilor de componente Apple afirmă că viitoarea tableta iPad Air ar urma să debuteze în martie şi să fie produsă incepand cu trimestrul 2. Ei bine, aflăm că noul model ar putea avea un ecran 4K şi descoperim şi huse ale sale ajunse pe Alibaba.

Tableta cu ecran de 9.7 inch ar putea face trecerea la o rezoluţie 4K, conform furnizorilor, în vreme ce husele indică prezenţa la bord a 4 difuzoare, ca la iPad Pro. Există un decupaj extra lângă camera, posibil pentru blitz şi unul asociat cu Smart Connector, din nou ca la iPad Pro. Zvonurile mai vorbesc şi despre 4 GB RAM şi dacă ne luăm după schiţele din ultima vreme acest model ar trebui să fie similar cu cel Pro, doar că mai mic.

Husa Apple iPad Air 3

General Interface Solution şi TPK Holding vor furniza panourile touch pentru device, iar companiile se aşteaptă la o uşoară creştere anuală a cererii pentru panouri în prima jumătate a lui 2016. Există şi o mică şansă să vedem 3D Touch pe iPad Air 3, dar nu putem garanta acest lucru şi nu există dovezi încă. Ma astept si ca Apple Pencil sa fie suportat pe acel model si eventual sa vedem si noi huse cu tastatura.

Carcasa Apple iPad Air 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×