Samsung Galaxy S7 versus Galaxy S6 şi iPhone 6S: bătălia capturii low light (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.249 ori
<b>Samsung Galaxy S7 versus Galaxy S6 şi iPhone 6S: bătălia capturii low light (Video)</b>Cum Samsung Galaxy S7 are deja &icirc;n spate 3 zile de c&acirc;nd s-a lansat, a fost timp din belşug să fie pus la treabă telefonul &icirc;n primele sale teste la nivel oficial. Unul dintre ele a implicat şi captura foto low light, dar nu doar...

Cum Samsung Galaxy S7 are deja în spate 3 zile de când s-a lansat, a fost timp din belşug să fie pus la treabă telefonul în primele sale teste la nivel oficial. Unul dintre ele a implicat şi captura foto low light, dar nu doar atât, ci în comparaţie cu alte modele de handseturi apreciate la acest capitol.

Astfel, Samsung Galaxy S7 s-a duelat cu Galaxy S6 şi iPhone 6S, după cum se vede în clipul de mai jos, descoperit pe forumul Mobilissimo.ro. Cei de la Phandroid au realizat testul, într-o cameră întunecată, cu un fotomodel că muză. Modelul din stânga e Galaxy s6, cel din mijloc e Samsung Galaxy S7, iar cel din dreapta e iPhone 6S. Din start sare în ochi Galaxy S7, prin claritatea cadrului  şi vivacitatea culorilor imaginii. Luminozitatea e fantastică.

Samsung Galaxy S7 versus Galaxy S6 versus iPhone 6S, fotografii low light

Pe locul 2 se afla Samsung Galaxy S6, în vreme ce modelul iPhone 6S e de abia pe 3, oferind o imagine mai întunecată, dar parcă o idee mai clară decât pe Galaxy S6. Cea mai bună dovadă a calităţii capturii lui Galaxy S7 sta în acele flori mov, care se văd foarte clar. Tehnologia Dual Pixel a camerei de 12 MP de pe Galaxy S7 e artizanul acestei performante şi aşteptam să o testăm şi noi.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×