Samsung Galaxy S8 apare în noi fotografii reale ce ne oferă o privire asupra secțiunii Apps Edge

3.457 ori
<b>Samsung Galaxy S8 apare în noi fotografii reale ce ne oferă o privire asupra secțiunii Apps Edge</b>O nouă imagine reală cu Samsung Galaxy S8 ajunge astăzi în mediul online, fotografie ce ne prezintă smartphone-ul în stare de funcționare cu ecranul aprins. Remarcăm aici zona de jos destinată butoanelor software de control, dar și secțiunea Apps Edge

Ne mai desparte aproape o lună de lansarea oficială a smartphone-ului Samsung Galaxy S8, perioadă în care leak-urile vor fi la ordinea zilei. Astăzi vedem noi fotografii reale cu terminalul de față, imagini ce ne prezintă telefonul în stare de funcționare și totodată secțiunea Apps Edge de unde putem edita ordinea aplicațiilor afișate pe marginea curbată, sau adăuga noi titluri și shortcut-uri.

Samsung Galaxy S8

De asemenea, vedem și zona de jos asociată butoanelor de control software. Încă o dată admirăm generosul panou edge-to-edge de tip curbat, element ce i-a determinat pe sud-coreeni să renunțe la aplicarea logo-ului companiei pe partea frontală, asta din cauza spațiului foarte mic rămas.

Samsung Galaxy S8

Din câte am aflat pe parcursul ultimelor săptămâni, Samsung Galaxy S8 va sosi în variante de 5.8 și 6.2 inch, iar la interior vom primi procesorul Snapdragon 835 în unele regiuni, respectiv modelul Exynos 9810 pe alte piețe. Vom avea 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare flash și o cameră foto principală de 12 megapixeli.

Samsung Galaxy S8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×