Samsung Galaxy S8 ar urma să vină cu o baterie de 3250 mAh până la urmă; detaliu dezvăluit de un nou raport

2.176 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar urma să vină cu o baterie de 3250 mAh până la urmă; detaliu dezvăluit de un nou raport</b>Prin intermediul lui @evleaks vedeam săptămâna trecută o primă fotografie reală cu Samsung Galaxy S8 și totodată aflam ce dotări hardware ne va oferi acest handset. Se menționa atunci prezența unei baterii de 3000 mAh pentru varianta standard și

Mega-leakul de săptămâna trecută venit din partea lui Evan Blass a.k.a @evleaks, ne-a adus numeroase informații despre Samsung Galaxy S8 și a sa variantă Plus. Vedeam chiar o fotografie reală la acea vreme și aflam că modelul standard urmează a ne oferi la pachet o baterie de 3000 mAh, pe când varianta de 6.2 inch va adopta o unitate cu o capacitate de 3500 mAh.

Astăzi descoperim că sud-coreenii ar fi aplicat un update asupra producției de baterii, fiind sugerată o creștere la 3250 mAh pentru modelul de 5.8 inch, repectiv la 3.750 mAh pentru și mai generosul S8 Plus. Chiar și așa, capacitatea bateriilor de față nu este deloc impresionantă ținând cont de panourile uriașe pe care Samsung are de gând să le ofere pe noua serie Galaxy S8.

Rămâne totuși de văzut cât de eficient va fi procesorul Qualcomm Snapdragon 835 în materie de consum al energiei. Pe hârtie cel puțin, acest nou procesor ar consuma cu 25% mai puțină energie decât Snapdragon 820/821, lucru ce va fi testat cu siguranță. Aflăm detaliile complete despre S8 și S8 Plus pe data de 29 martie când aceste dispozitive ar urma să fie lansate oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×