O campanie de crowdfunding ne propune un UMPC cu Windows 10 şi procesor ARM, care sună cel puţin interesant (Video)

1.812 ori
<b>O campanie de crowdfunding ne propune un UMPC cu Windows 10 şi procesor ARM, care sună cel puţin interesant (Video)</b>Ideea de Windows 10 pe ARM a tot fost dezbătută în ultima vreme, zvonurile afirmând că Microsoft şi Qualcomm lucrează la o versiune a platformei care să ruleze şi pe terminale cu chip ARM. Mai nou există şi o iniţiativă de crowdfunding de acest tip.

Ideea de Windows 10 pe ARM a tot fost dezbătută în ultima vreme, zvonurile afirmând că Microsoft şi Qualcomm lucrează la o versiune a platformei care să ruleze şi pe terminale cu chip ARM. Mai nou există şi o iniţiativă de crowdfunding de acest tip.

Campania vine de pe Indiegogo sub numele de "KS-PRO on Windows 10™ KS-PROID on Android N powered by the latest Qualcomm Snapdragon 835™". În spatele acestei denumiri complexe se află un super mini PC, un fel de PDA al altor vremuri cu Windows 10 şi procesor Snapdragon 835. Campania pare puţin suspectă, mai ales că apare şi numele Android N pe undeva prin titlu.

O campanie de crowdfunding ne propune un UMPC cu Windows 10 şi procesor ARM, care sună cel puţin interesant (Video)

Acest KS-Pro este un computer portabil cu Windows 10 şi dotat cu un ecran de 8 inch, cu rezoluţie de 2560x1440 pixeli. Are panou AMOLED, 8 GB RAM, 128 GB stocare şi o baterie uriaşă de 10.3000  mAh. Totul sună foarte bine, inclusiv conectivitatea, care include WiFi, Bluetooth, NFC şi multiple porturi USB, dar şi slot microSD. Pe deasupra avem şi o tastatură QWERTY la pachet cu un joystick navigaţional în centru.

O variantă cu Windows 10 a acestui model costă 600 de dolari, iar un acu Android 450 de dolari. Ţinta campaniei ar fi de 300.000 de dolari, iar primele unităţi cu Android se livrează în noiembrie, în vreme ce primele modele cu Windows 10 vin în ianuarie 2018. Recomandăm din nou precauţie, pentru că au mai fost campanii Indiegogo sau Kickstarter false.

O campanie de crowdfunding ne propune un UMPC cu Windows 10 şi procesor ARM, care sună cel puţin interesant (Video)

Misterul companiei Khiron-Sigma care a pornit iniţiativa tinde să dăuneze imaginii acestui proiect.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×