Samsung Galaxy S8 primeşte o actualizare care îi rezolvă problema cu nuanţa roşiatică a ecranului

2.623 ori
<b>Samsung Galaxy S8 primeşte o actualizare care îi rezolvă problema cu nuanţa roşiatică a ecranului</b>Update-ul promis de către Samsung săptămâna trecută, cel menit să rezolve problema cu nuanța roșiatică a ecranului regăsit pe Galaxy S8 și S8+, sosește astăzi către utilizatori. Sud-coreenii insistă pe faptul că această problemă a ținut de software și că

Vă informam săptămâna trecută că o serie de posesori de modele Galaxy S8 au probleme cu ecranul terminalului lor şi anume cu o nuanţă roşiatică afişată de acesta. Samsung a reacţionat imediat şi a promis la finalul săptămânii că va veni cu o actualizare software pentru a rezolva problema. Respectiva actualizare a sosit azi şi aflaţi detalii mai jos.

În mare Samsung neagă că ar fi o problemă clară şi de profunzime cu ecranele sale, afirmând că totul se poate rezolva din reglajele software. Între timp cei de la Consumer Reports au făcut teste, descoperind că 4 din 8 unităţi Galaxy S8 au ecranul roşiatic. Cât despre actualizare, ea ar fi sosit deja pe terminalele unor utilizatori, reglând temperatura culorii ecranului.

Actualizarea e menită special pentru variantele SM-G950N şi SM-G955N din Coreea de Sud pentru început. Ambele variante de firmware, G950NKSU1AQDG şi G950NKSU1AQDG oferă noi setări pentru zona Adaptive Display. Se poate folosi un "full screen color balance" şi există şi un Screen Edge Color Balance, ce permite ajustarea culorilor pe muchiile handsetului.

Se mai pot regla şi tonurile de alb cu această ocazie. Reţineţi că la un eveniment recent Samsung a declarat că nu există un defect pe Galaxy S8 şi că "asta e natura Super AMOLED-urilor, cu diferenţe naturale de culoare”. Se pare că reglajul software pentru ecran vine şi pe celelalte pieţe în zilele viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×