Samsung Galaxy S8 (SM-G9500) și Galaxy S8+ (SM-G9550) primesc certificarea TENAA fix în ziua lansării

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.558 ori
<b>Samsung Galaxy S8 (SM-G9500) și Galaxy S8+ (SM-G9550) primesc certificarea TENAA fix în ziua lansării</b>Cu doar câteva ore rămase până la debutul noilor smartphone-uri Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, iată că agenția chineză TENAA certifică cele două smartphone-uri cu numele de cod SM-G9500 și SM-G9550. Aceste două dispozitive vor sosi cu panouri

Ne mai despart doar câteva ore până la debutul noilor smartphone-uri Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, terminale ce vor impresiona prin design-ul premium și prin panourile frontale curbate. Fix în ziua lansării iată că aceste două handset-uri bifează și certificarea din partea agenției chineze TENAA care pentru moment ne confirmă doar câteva detalii, fără a dezvălui totuși și imagini de produs precum se întâmplă de obicei.

Galaxy S8 TENAA

Modelele de aici poartă numele de cod SM-G9500 și SM-G9550, cel din urmă fiind varianta cu Plus în coadă ce ne va oferi un display foarte generos de 6.2 inch. De asemenea, după cum am aflat anterior, s-ar părea că Galaxy S8 va sosi pe piața din China și într-o versiune cu 6 GB memorie RAM la pachet.

Versiunile destinate celorlalte regiuni se vor opri la 4 GB memorie RAM și vom mai regăsi aici 64 GB de stocare și sloturi microSD totodată. Ambele modele vor adopta panouri cu rezoluție de 2960 x 1440 pixeli, camere foto de 12 megapixeli, scanner de amprente și scanner de iris. Zvonurile afirmă că la interior vom vedea baterii de 3000 mAh, respectiv 3500 mAh!

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×