Samsung Galaxy S9 apare în noi scăpări de huse şi randări marca Ghostek

2.095 ori
<b>Samsung Galaxy S9 apare în noi scăpări de huse şi randări marca Ghostek</b>Ne aflăm în acest moment în stadiul în care leak-urile asociate lui Samsung Galaxy S9 constă în randări de huse, materiale aproape de realitate. Chiar astăzi vedem noi accesorii de genul chiar din partea celebrului producător Ghostek

Chiar dacă suntem înainte de Crăciun asta nu opreşte avalanşa de scăpări ale lui Samsung Galaxy S9. Ele continuă astăzi cu noi randări de huse marca Ghostek, accesorii pentru viitorul flagship.

Samsung Galaxy S9

Până acum şi alţi producători de huse, precum Olixar au listat oferte de accesorii pentru acest smartphone, dezvăluind designul său. Ghostek se remarcă totuşi prin husele sale ultra rezistente, cu design masiv şi ranforsat. Aceste accesorii protejează telefoanele contra impactului şi contra daunelor. Aruncând o privire peste aceste randări observăm ceea ce bănuiam deja şi anume că terminalul vine cu muchii mai înguste ale ecranului, mai ales cea de jos, iar spatele e acoperit cu sticlă uşor curbată pe lateral, cum am văzut şi la S7 şi S8.

Samsung Galaxy S9

Acesta fiind un S9, are o cameră singulară în spate, cea duală fiind rezervată pentru Galaxy S9+. Ecranul Infinity Display are aspect 18.5:9, iar în stânga găsim un buton Bixby, în vreme ce butonul Power se află în dreapta. Vestea bună e că se păstrează jack-ul audio de 3.5 mm de pe S8 şi portul USB Type-C. Ghostek a prezentat doar o husă pentru Galaxy S9, dar rivalii lor au prezentat unele şi pentru Galaxy S9+, cu tot cu setup dual camera.

A se remarca în special la randarea fără husă numărul impresionant de senzori de deasupra ecranului, poate mai mulţi ca niciodată. Să ni se pregătească oare o autentificare facială deosebită? Aflăm probabil în perioada CES acest lucru. Trebuie spus şi că Forbes a coroborat cu Ghostek şi alte surse informaţiile şi ne asigură că acesta este 100% design-ul viitorului telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×