Samsung Galaxy S9 se prezintă într-o fotografie reală; pare a fi o machetă ce aduce o singură cameră foto în spate

1.507 ori
<b>Samsung Galaxy S9 se prezintă într-o fotografie reală; pare a fi o machetă ce aduce o singură cameră foto în spate</b>Începutul săptămânii ne aduce un nou leak pentru Samsung Galaxy S9, de această dată fiind vorba despre o fotografie reală aparent. Din păcate zona camerei foto pare a ne indica faptul că avem de-a face mai degrabă cu o machetă

Weekend-ul ce tocmai a trecut ne-a adus un mega leak pentru smartphone-ul Samsung Galaxy A8+ (2018), telefon pe care l-am admirat într-un clip video hands-on. Acum la început de săptămână avem și o scăpare asociată lui Galaxy S9, flagship așteptat să debuteze oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona ce are loc la sfârșitul lunii februarie.

Imaginea de aici a fost postată de către sursa Techtastic.nl și după cum putem vedea telefonul vine cu o singură cameră foto în spate, sud-coreenii urmând a merge pe ideea Apple de a păstra camera duală pentru modelul cu Plus în coadă și astfel atrage cumpărătorii care bineînțeles vor trebui să plătească mai mult dacă vor doi senzori foto în spate.

Vedem spatele glossy din sticlă ce atrage amprentele ca un magnet și sub camera foto se remarcă scanner-ul de amprente reamplasat pe care și aplicația Health l-a confirmat de curând. Avem bliț-ul LED și senzorul de puls plasat lângă senzorul foto și cam acestea sunt elementele vizuale dezvăluite.

Nu băgăm mâna în foc că privim aici asupra telefonului real, asta pentru că zona camerei foto indică din start faptul că ar fi vorba despre o machetă din păcate..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×