Samsung Galaxy S9 va veni cu o placă de bază mai compactă, pentru a face loc unei baterii mai mari

1.820 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va veni cu o placă de bază mai compactă, pentru a face loc unei baterii mai mari</b>Aflăm astăzi informații și despre Samsung Galaxy S9 și structura sa internă, telefon care aparent va opta pentru o placă de bază mai compactă cu scopul de a face loc unei baterii mai generoase la interior. Informația sosește din partea

De ceva vreme au început să apară scăpări şi informaţii despre Samsung Galaxy S9, deşi teoretic mai avem ceva de aşteptat până la sosirea sa. Azi aflăm spre exemplu date despre bateria şi componentele sale, cu accent pe placa de bază.

Deja Samsung Galaxy S8 are o baterie excelentă, iar lucrurile se anunţă pozitive şi pentru Note 8. În cazul lui S9 totuşi Samsung vrea să mărească bateria şi implicit şi capacitatea sa. Pentru a face acest lucru va opta pentru o placă de bază în stil Substrate, un model SLP. În fiecare an componentele se micşorează, fie că e vorba despre chipset-uri sau chip-uri de modem, dar placile de bază au păstrat aceleaşi dimensiuni o bună perioadă de timp.

Utilizarea tehnologiei SLP va rezolva această problemă. Chiar dacă tehnologia nu e chiar nouă, ea nu a fost folosită prea mult la nivel mainstream. Faţă de tehnologia High Density Interconnect, cea utilizată la ora actuală, SLP implică multiple straturi de material şi permite şi folosirea de conectori mai subţiri, de 15 nm sau mai puţin chiar.

Practic vom avea o placă de bază SLP pe care vor încăpea componente moderne, dar la o fracţiune din spaţiul folosit acum. Şi Apple ar ochi o strategie similară pentru terminalele pe care le va aduce în 2018. Să sperăm că nu vor mai exista compromisuri sau sacrificii, pentru că aşa apar problemele de gen Note 7.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×