Samsung Galaxy S9+ în varianta de culoare "Coral Blue" se afișează într-o randare marca Evan Blass

1.888 ori
<b>Samsung Galaxy S9+ în varianta de culoare "Coral Blue" se afișează într-o randare marca Evan Blass</b>Am văzut în ultimele zile mai multe scăpări oficiale pentru flagship-ul Galaxy S9, inclusiv o randare a variantei de culoare Lilac Purple ce sosea prin intermediul celebrului leaker Evan Blass. Astăzi același zvonac revine la cererea publicului cu

La cererea publicului, Evan Blass ne prezintă astăzi și varianta "Coral Blue" a smartphone-ului Samsung Galaxy S9+, asta după ce anterior tot din partea sa primeam o randare oficială pentru versiunea "Lilac Purple". Nuanța de albastru din imaginea de mai jos este identică cu cea adusă de către sud-coreeni și pe flagship-urile de anul trecut și cu siguranță mulți o vor alege și pentru modelele noi.

Galaxy S9+

Ar mai trebui să vedem și variante pe auriu și negru, iar prin vară vor debuta cel mai probabil și alte nuanțe precum roz sau roșu. Pe Samsung Galaxy S9 îl vom vedea lansat oficial pe data de 25 februarie în cadrul unui eveniment din Barcelona, urmând ca precomenzile să înceapă din primele zile ale lunii martie.

Din 16 martie ar trebui ca telefonul să fie disponibil în magazine și potrivit zvonurilor din ultima vreme, S9 și S9+ vor fi cele mai scumpe modele din seria Galaxy S de până acum. Sunt șanse mari ca modelul cu Plus în coadă să ajungă foarte aproape de pragul de 1000 euro, asta datorită camerei duale pe care o aduce în plus la bord și a celor 6 GB de RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×