Un build timpuriu Android 9.0 Pie ajunge pe Galaxy S9+; Iată ce aduce Samsung Experience 10

3.309 ori
<b>Un build timpuriu Android 9.0 Pie ajunge pe Galaxy S9+; Iată ce aduce Samsung Experience 10 </b>Acum câteva zile v-am informat și despre faptul că Samsung a început testarea lui Android Oreo pe smartphone-urile Galaxy S9 și Galaxy S9+ la nivel global, iar acum vă prezentăm și un preview al lui Samsung Experience 10, ROM-ul ce va fi bazat

În această săptămână am aflat faptul că sud-coreenii de la Samsung testează Android 9.0 Pie pe terminalele Galaxy S9 și Galaxy S9+ la nivel global, un release pe care îl așteptăm până la sfârșit de an în cazul în care totul merge ca la carte, sau undeva în perioada ianuarie-februarie cel târziu. Un preview al acestui update ne este prezentat astăzi de către comunitatea XDA-Developers care a pus mâna pe un build timpuriu al lui Pie pentru Galaxy S9+.

Aflăm din startul faptul că actualizarea va aduce noul UI Samsung Experience 10 bazat pe Android 9.0, release care ne pregătește multe schimbări mai ales la interfață. Se va oferi o temăDark, un UI pe bază de carduri cu margini curbate, o zonă de setări rapide reproiectată cu butoane circulare, dar și update-uri la nivel de lockscreen unde ora este plasată central.

Galaxy S9 Android Pie

Pe lista de noutăți mai avem o actualizare a meniului de aplicații recente, cât și gesturi de navigare implementate un pic mai diferit față de abordarea Google. Astfel, vom putea accesa butoanele home, back și recents printr-un swipe de sus în jos realizat fix precum se poate observa în animația de mai sus. 

Alte modificări se mai observă în zona Dialer, zona de Mesaje, Bixby, dar și în aplicații precum Samsung Mail, Galerie, My Files, Samsung Internet și Camera. Aceasta din urmă dispune de un UI complet redesenat pe care îl puteți vedea fie în capturile de ecran de mai sus, fie în clipul de prezentare realizat de către XDA-Developers. Din câte se poate observa, Android Pie va aduce multe noutăți pe Galaxy S9+ și pe terminalele Samsung în general, un release pe care cu puțin noroc îl primim până la final de an.

XDA-Developers are și un ghid pentru cei care vor să testeze acest build timpuriu pe telefonul Galaxy S9+. Îl găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×