Samsung Galaxy A9 Star fotografiat într-o nouă variantă de culoare: Fairy Purple

1.486 ori
<b>Samsung Galaxy A9 Star fotografiat într-o nouă variantă de culoare: Fairy Purple</b>La câteva luni distanță de la debutul oficial iată că smartphone-ul Samsung Galaxy A9 apare fotografiat astăzi într-o nouă variantă de culoare și anume Fairy Purple. Nuanța va atrage cu siguranță publicul feminin și după cum știți deja

Chiar la începutul lunii iuniei cei de la Samsung lansau pe piața din China și smartphone-ul Galaxy A9 Star, un terminal cu design ceva mai diferit decât ce am văzut până acum în portofoliul sud-coreenilor. Dacă din față smartphone-ul semăna cu un Note 9, privit din spate parcă aveam parte de o clonă de iPhone X cu o cameră duală plasată vertical în colțul din stânga. Avea și scanner de amprente în spate și se livra cu un ecran generos de 6.28 inch.

Galaxy A9 Star

Dacă în momentul debutului A9 Star sosea doar pe alb și negru iată că acum Samsung aduce pe piață și o variantă de culoare mai interesantă, nuanță numită Fairy Purple pe care o puteți vedea fotografiată aici. Aceasta va atrage cu siguranță atenția publicului feminin, panoul spate oferind și un efect de reflexie special atunci când este expus la lumină.

Nu se știe clar când va debuta comercială această variantă, dar ce știm cu certitudine este că prețul de 576 dolari se va păstra. Ca dotări acest smartphone aduce un ecran Super AMOLED de 6.28 inch cu rezoluție FHD+, procesor Snapdragon 660, 4 GB RAM + 64 GB stocare, baterie de 3700 mAh și cameră duală de 24 + 16 mpx în spate. 

Apropo, telefonul este disponibil și la noi drept Galaxy A8 Star la un preț de 1.899 lei (cod extra reducere 3% - QUICK202)!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×