Samsung Galaxy S9 primeşte o nouă variantă de culoare, "Roşu Burgundia" şi un parteneriat cu Yves Saint Laurent

1.508 ori
<b>Samsung Galaxy S9 primeşte o nouă variantă de culoare, "Roşu Burgundia" şi un parteneriat cu Yves Saint Laurent</b>În această săptămână smartphone-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ au primit o nouă variantă de culoare, fiind vorba despre nuanța intitulată Burgundy Red. Nu avem de-a face cu un roșu aprins precum cel purtat de iPhone 8 RED

Samsung Galaxy S9 a primit în această săptămână o nouă variantă de culoare, "Roşu Burgundia", dar şi un parteneriat interesant cu o casă de modă. După cum ne arată site-ul oficial Samsung China telefonul pe noua nuanţă vine la pachet cu ojă de la Yves Saint Laurent.

Galaxy S9 Rosu

Această abordare coloristică nu e singulară, Samsung Galaxy S8 având la rândul său o nuanţă "Roşu Burgundia" anul trecut. Atât S9, cât şi S9+ primesc tratamentul fashion, pe piaţa din China pentru început. Acolo un S9 de 64 GB costă 910 dolari, iar unul de 128 GB 958 dolari. Versiunea S9+ de 128 GB costă 1099 dolari. Nuanţa de roşu este una profundă, spre vişiniu şi care aminteşte de culoarea unui vin sec.

Coloritul acoperă atât spatele, cât şi rama metalică. Zona frontală este de culoare neagră, cum am văzut şi la variantele de telefon albastre, mov sau negre. Pentru cei care se întreabă ce traseu o să aibă Galaxy S9 cel roşu, aflaţi că anul trecut Galaxy S8 Burgundy Red debuta doar în Coreea de Sud şi India. Ar fi păcat să nu îl vedem şi pe această nuanţă la nivel global, ştiut fiind faptul că publicul apreciază culorile fistichii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×