Samsung Galaxy S9 primește clipuri teaser oficiale ce confirmă funcția 3D Emoji și captura low-light deosebită

1.214 ori
<b>Samsung Galaxy S9 primește clipuri teaser oficiale ce confirmă funcția 3D Emoji și captura low-light deosebită</b>De Ziua Îndrăgostiților cei de la Samsung dezvăluie și primele clipuri teaser pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S9, terminal ce se va lansa oficial peste numai 11 zile din acest moment. Vedem cum în aceste materiale video se face aluzie la

Valentine's Day ne aduce și primele clipuri teaser oficiale pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S9, terminal ce se va lansa oficial pe data de 25 februarie în Barcelona, adică peste doar 11 zile din acest moment. Materialele video de mai jos au fost postate de către Samsung Coreea de Sud și fiecare are rolul de a confirma funcțiile și capabilitățile terminalului despre care am tot auzit în ultimele luni pe seama leak-urilor.

În primul rând se confirmă funcția 3D Emoji, rivalul lui Animoji de pe iPhone X care ne va permite expedierea de emoji-uri animate ce folosesc expresiile noastre faciale. Apoi în celelalte două clipuri se face aluzie la camera foto de pe S9, fiind sugerată astfel o captură low-light excepțională datorată deschiderii f/1.5 și performanțe deosebite în materie de captură slow-motion.

Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor avea mai multe diferențe în comparație cu duo-ul de anul trecut, astfel că de această dată modelul cu Plus în coadă va beneficia și de o cameră duală și de 6 GB RAM. Modelul standard se mulțumește cu 4 GB RAM și cu un singur senzor foto în spate. Potrivit ultimelor zvonuri, Galaxy S9 nu va costa mai mult de 920 dolari în Coreea de Sud. Totodată, am văzut în urmă cu doar câteva minute și ceea ce pare a fi prima mostră foto realizată de S9!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×