ASUS ZenFone 4 Max este actualizat la Android 8.1 Oreo, cu ZenUI 5.0 la pachet

845 ori
<b>ASUS ZenFone 4 Max este actualizat la Android 8.1 Oreo, cu ZenUI 5.0 la pachet</b>Astăzi aflăm că taiwanezii de la ASUS au mai actualizat un smartphone la Android 8.1 Oreo și anume modelul ZenFone 4 Max care primește cu această ocazie și noua interfață ZenUI 5.0. Printre funcțiile pe care release-ul de față le oferă

ASUS ZenFone 4 Max a primit actualizarea la Android 8.1 Oreo în ultimele ore, făcând cu această ocazie şi trecerea la Zen UI 5.0. E binevenit acest update, mai ales că e semn că ASUS nu neglijează telefoanele de generaţie anterioară. Acesta a debutat anul trecut în perioada final de vară - toamnă, iar acum primeşte versiunea de update 15.2016.1809.412.

Cine are versiunea de telefon ZC554KLar trebui să se aştepte să primească softul, cu noul Zen UI la pachet. Cu puţin noroc Zen UI 5.0 vă scăpa şi de bloatware (dacă există) şi mai înlătură din aplicaţiile de socializare, divertisment, gaming şi altele de gen.

Trecerea la Oreo îi aduce Play Protect, notification dots, snooze pentru notificări, Picture in Picture şi organizare mai bună a setărilor. Avem şi control mai bun al consumului de baterie şi alte optimizări. ZenFone 4 Max este un battery phone cu unitate de 5000 mAh la interior, cameră duală (2 x 13 MP) în spate şi procesor Snapdragon 430.

Handsetul costă în jur de 1000 lei în ziua de azi.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×