Samsung Galaxy S9 va avea parte de un preview la CES, urmând ca lansarea oficială să aibă loc în martie

1.161 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va avea parte de un preview la CES, urmând ca lansarea oficială să aibă loc în martie</b>Din partea lui Evan Blass vine astăzi o informație tare interesantă, aceea că Samsung pregătește un soi de preview al telefoanelor Galaxy S9 și Galaxy S9+ pentru ediția CES 2018 din ianuarie. Ulterior, lansarea oficială va avea loc în cadrul

Informațiile referitoare la flagship-ul Samsung Galaxy S9 se tot adună și după ce ieri vedeam o primă randare din partea producătorilor de huse, astăzi este momentul să ascultăm ce au de spus cei de la VentureBeat.com. Autorul articolului și anume Evan Blass dezvăluie faptul că duo-ul de telefoane Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor avea parte de un preview în cadrul ediției CES 2018 ce are loc în ianuarie.

Cel mai probabil va fi vorba despre un preview realizat în spatele ușilor închise, lucru ce se mai întâmplă din când în când în această lume smartphone. Potrivit detaliilor din acest articol, Galaxy S9 se va axa mai mult pe upgrade-uri hardware și mai puțin pe design care nu se va schimba total.

Samsung Galaxy S9 este cunoscut sub numele de cod Star 1, având și numărul de serie SM-G960, în vreme ce varianta phablet Galaxy S9+ poartă numele de cod Star 2 și numărul de serie SM-G965. Diagonalele rămân neschimbate și la interior vom vedea un procesor Snapdragon 845 sau un Exynos de nouă generație.

Aparent, Galaxy S9 va oferi 4 GB de RAM, iar Galaxy S9+ 6 GB de RAM - modalitate prin care publicul ar fi motivat să aleagă varianta mai mare și totodată mai scumpă. Ambele vor avea 64 GB de stocare, jack audio, slot microSD, un scanner de amprente repoziționat și o cameră duală în spate.

De asemenea, sunt menționate aici difuzoare stereo AKG la bord, o dotare la care nici nu ne gândeam. Revenind la debut, se afirmă că lansarea oficială va avea loc în martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×