[UPDATE: Acum și în Marea Britanie] Samsung Galaxy Note 9 primeşte actualizarea la Android Pie/ One UI în Olanda și Belgia

5.340 ori
<b>[UPDATE: Acum și în Marea Britanie] Samsung Galaxy Note 9 primeşte actualizarea la Android Pie/ One UI în Olanda și Belgia</b>Continuă extinderea actualizărilor la Android Pie şi One UI pentru Galaxy Note 9, iar mai nou a fost confirmată în Olanda şi Belgia. Primele confirmări au venit pe 19 ianuarie dimineaţa, cel puţin în Olanda. Asta în vreme ce şi Galaxy S9 a început să..

UPDATE 28-01-2019: La început de săptămână descoperim că Samsung a început distribuirea lui Android Pie și către smartphone-urile Galaxy Note 9 din Marea Britanie. Curând ar trebui să vedem actualizarea la noul release software și pe plan local! 

ARTICOL INIȚIAL 20-01-2019:

Continuă extinderea actualizărilor la Android Pie şi One UI pentru Galaxy Note 9, iar mai nou a fost confirmată în Olanda şi Belgia. Primele confirmări au venit pe 19 ianuarie dimineaţa, cel puţin în Olanda. Asta în vreme ce şi Galaxy S9 a început să primească Pie la nivel global in ultimele zile.

Pachetul software ocupă 1600 MB şi firmware-ul are versiunea N960FXXU2CSA2. Include Android 9.0 Pie, One UI şi security patch-ul pe ianuarie. Primele cazuri de actualizări oficiale Pie pe Note 9 începeau încă de luna trecută, în Coreea de Sud şi Germania. Noul software vine cu suport pentru fişiere de imagine HEIF, afişarea numărului de paşi în panoul de notificări şi evident noua interfaţa asociata lui One UI.

Samsung Galaxy Note 9 primeşte actualizarea la Android Pie, One UI în Olanda și Belgia

Are şi Adaptive Battery şi noi modalităţi de administrare a resurselor, precum memorie şi stocare. Elementele interactive din UI au fost mutate în zona inferioară a ecranului, fiind mereu la îndemână şi uşor de accesat cu o singură mână. Aveţi şi noi gesturi de navigare, cele din Android Pie, pe bază de swipe. Thumbnail-urile sunt mai mari şi aveţi acum şi imagini incluse în notificările pentru mesaje.

Apar noi emoji-uri şi noi stiluri pentru ceasurile din zona Always On Display. Funcţiile de editare ale lui Photo Editor Pro au fost adăugate în galerie acum, deci puteţi face editări foto de acolo. Deocamdată actualizarea a fost confirmată în Belgia şi Olanda pe terminalele Note 9 vândute la liber. Recent şi Galaxy Note 8 şi Galaxy S8 au fost aprobate pentru beta-ul Android Pie/ One UI.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×