Samsung Galaxy C10 mai are parte de o apariție; îi vedem camera foto duală din spate

2.005 ori
<b>Samsung Galaxy C10 mai are parte de o apariție; îi vedem camera foto duală din spate</b>Continuă leak-urile cu smartphone-urile Samsung echipate cu cameră duală și vedem astăzi modelul Galaxy C10 reprezentat într-o serie de fotografii reale. Parcă telefonul se află pe o masă de teste din fabrică și vedem cu această ocazie și o parte din

La doar o zi distanță de la apariția unor fotografii cu smartphone-ul Samsung Galaxy J7 (2017) în varianta cu cameră duală, iată că-l vedem și pe Galaxy C10. Acesta urmează a debuta pe piața chineză cel mai probabil și din punct de vedere al design-ului nu vom avea prea multe schimbări în raport cu Galaxy C9 Pro să spunem, fiind vorba tot de o carcasă metalică unibody cu linii subțiri ale antenelor de pe spate.

Samsung Galaxy C10

Camera duală va fi plasată central pe spatele telefonului și în proximitatea sa vom avea și bliț-ul dual-tone. Cât despre fotografia ce ne prezintă fața telefonului, aceasta scoate la iveală prezența unui buton home cu scanner de amprente și a unui panou frontal cu muchii înguste în jurul ecranului cu adevărat generos.

Samsung Galaxy C10

Dacă Galaxy C9 Pro impresiona prin al său display de 6 inch, ne-am putea aștepta aici la o creștere la 6.4 inch - terminalul devenind astfel un rival pentru recent lansatul Xiaomi Mi Max 2. Posibil să avem un procesor Snapdragon 660 la interior, 6 GB RAM și o baterie de peste 4000 mAh. Așteptăm lansarea!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×