Samsung Galaxy S9 va păstra jack-ul audio! O confirmă randările pentru noul dock numit DeX Pad

1.011 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va păstra jack-ul audio! O confirmă randările pentru noul dock numit DeX Pad </b>Știam oarecum faptul că Samsung are de gând să păstreze jack-ul audio pe terminalele Galaxy S9 și Galaxy S9+, dar cumva așteptam și sosirea unei confirmări oficiale. Aceasta vine astăzi când nimeni altul decât Evan Blass ne prezintă randări

Deși știam faptul că Samsung are de gând să păstreze jack-ul audio pentru smartphone-urile Galaxy S9 și Galaxy S9+, cumva așteptam și o confirmare a acestui fapt - confirmare ce vine astăzi prin intermediul lui Evan Blass. Celebrul leaker a postat pe pagina sa de Twitter câteva randări pentru noul dock Samsung DeX Pad, accesoriu ce va fi compatibil cu noile terminale ce se lansează oficial pe 25 februarie.

Samsung DeX Pad

Pe lângă elementele caracteristice acestui dispozitiv, vedem și randarea lui Samsung Galaxy S9 - telefon care aduce în partea de jos conectorul USB Type-C, difuzorul și totodată jack-ul audio. Cu toate că vorbim despre un element atât de comun, prezența sa va fi cu siguranță apreciată de către cumpărători, asta pe o piață pe care majoritatea telefoanelor au început să renunțe la jack din diverse motive.

Nu toți sunt pregătiți să facă trecerea la căști wireless și Samsung știe asta, astfel că cel puțin în acest an flagship-urile din portofoliu vor oferi conectorul audio. Revenind la DeX Pad, observăm că acesta aduce un port USB Type-C pentru conectarea la smartphoene, un port HDMI, două porturi full USB și ceea ce pare a fi un conector Type-C secundar pentru alimentare.

Aparent, motivul pentru care dock-ul își schimbă design-ul este acela că vom putea folosi ecranul smartphone-ului pe post de touchpad în navigarea pe un monitor extern. Rolul dispozitivului este de a transforma telefonul într-un soi de computer care odată conectat la un ecran extern permite accesarea aplicațiilor de pe device într-o interfață desktop. Șanse mari să primim și funcții mai deosebite în acest an, funcții pe care le vom descoperi în doar câteva săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×