Samsung Galaxy S9 va păstra aspectul 18:5:9 pentru ecranul Infinity de 5.8 inch

4.934 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va păstra aspectul 18:5:9 pentru ecranul Infinity de 5.8 inch</b>Apar noi vești despre Samsung Galaxy S9, asta după ce aflam de curând faptul că lansarea sa nu va avea loc chiar atât de devreme precum se specula inițial. Vom vedea flagship-ul prezentat fie la MWC 2018, fie în cadrul unui

În ultimele zile a apărut și o oarecare confirmare a faptului că flagship-ul Samsung Galaxy S9 nu va avea parte de o lansare timpurie chiar la început de 2018 precum se vehicula online, fiind programat un debut pentru MWC 2018 sau în cadrul unui eveniment ulterior din martie. Am mai aflat și despre posibilitatea unei variante de 512 GB, iar acum descoperim că aspectul ecranului va rămâne neschimbat.

Acest detaliu iese la iveală după ce anterior s-au răspândit online unele zvonuri referitoare la un ecran cu aspect 21:9 pentru viitorul flagship din seria Galaxy S, lucru ce nu se va întâmpla. Cei de la GalaxyClub.nl, o sursă de încredere atunci când vine vorba despre terminalele Samsung, a confirmat că aspectul panoului folosit de S9 va fi același 18:5:9 de pe Galaxy S8.

Va crește totuși raportul screen to body până la un procent de aproximativ 90%, asta datorită renunțării la bărbia de jos și la reducerea muchiilor din jurul ecranului. Pe Galaxy S9 îl așteptăm cu 6 GB RAM, cu o cameră duală în spate și tot aici cu un scanner de amprente ce în sfârșit va putea fi accesat mai ușor de către utilizatori.

Până la sosirea lui S9 vom face cel mai probabil cunoștiință cu noua gamă de modele Galaxy A (2018) care adoptă panouri cu același aspect 18:5:9. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×