Huawei pregătește investiții de 790 milioane dolari în zona 5G; Va lansa primele device-uri la anul

1.852 ori
<b>Huawei pregătește investiții de 790 milioane dolari în zona 5G; Va lansa primele device-uri la anul</b>Pe finalul acestui an testele 5G se vor înmulți serios și există posibilitatea ca americanii să beneficieze de acest standard de conectivitate încă de la începutul lui 2019. Și Huawei pune accentul pe această tehnologie, astfel că în cadrul

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea comercială a serviciilor 5G, aflăm informații mai detaliate despre ce ni se pregătește și despre cum sună planurile companiilor implicate în acest domeniu. Colegul nostru Alex chiar a fost în aceste zile în Paris acolo unde Orange a vorbit despre ce se pregătește în perioada următoare și totodată despre testele 5G ce vor fi realizate inclusiv la noi în țară spre finalul acestui an.

Întregul articol poate fi găsit aici, iar astăzi tot pe aceeași temă aflăm ce pregătește Huawei în zona 5G. Din câte aflăm, compania chineză are de gând să investească suma de 790 milioane de dolari în Cercetarea și Dezvoltarea tehnologiei 5G, urmând a lasna primele procesoare și smartphone-uri compatibile 5G undeva prin 2019.

Potrivit lui Yang Chaobin (președinte al liniei de produse 5G), compania a început cercetarea în domeniul 5G încă de prin 2009, o verificare a tehnologiei în stadiul de prototip fiind realizată în 2012. Un an mai târziu se investeau 600 milioane de dolari în tehnologia 5G și sistemele prototip au început a fi testate în urmă cu 3 ani.

Astfel, Huawei are baza și soluțiile necesare pentru a distribui 5G comercial încă din acest an. Mai aflăm că tehnologiile și conceptele 5G dezvoltate de către Huawei au fost adoptate de către organizația 3GPP și că teste comerciale la scară largă au fost deja realizate în Seoul, dar și în Vancouver. Pe lângă aceste planuri în zona 5G, Huawei mai pune accentul și pe dezvoltarea tehnologiei AI care va fi utilizată în mod special pentru a spori eficiența internă a companiei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×