Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Unboxing: tabletă dual core Intel cu greutate scăzută (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.124 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Unboxing: tabletă dual core Intel cu greutate scăzută (Video)</b>Seria Samsung Galaxy Tab 3 a fost anunțată în această vară și reprezentantul cu diagonală cea mai mare a seriei a ajuns și la noi în teste. E vorba despre Samsung Galaxy Tab 3 10.1, care încă nu e disponibilă pe unele din marile piețe. Noi am...

Seria Samsung Galaxy Tab 3 a fost anunțată în această vară și reprezentantul cu diagonală cea mai mare a seriei a ajuns și la noi în teste. E vorba despre Samsung Galaxy Tab 3 10.1, care încă nu e disponibilă pe unele din marile piețe. Noi am primit tableta în teste de la MarketOnline.ro, unde produsul costă 1.799 lei.

Terminalul vine într-o cutie cu motiv de lemn, ca și Galaxy S4 și S4 Mini. Galaxy Tab 3 10.1 dispune de un buton Home fizic, ceea ce puține tablete Android au în ziua de azi, plus 2 butoane capacitive lângă. în cutie găsim manuale, cablul USB și încărcătorul acestui device. Noul Galaxy Tab măsoară 8 mm în grosime și cântărește 510 grame, ceea ce face tableta foarte ușoară.

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Unboxing

Observăm marginile sale rotunjite, prezența unui emițător infraroșu în partea superioară și a unui ecran TFT de 10 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli în partea frontală. Galaxy Tab 3 10.1 rulează Android 4.2.2 cu TouchWiz 5.0 și dispune de un CPU Intel Atom Z2560 dual core de 1.6 GHz. în spate avem o cameră de 3.15 MP wide angle, iar device-ul folosește o baterie de 6800 mAh.

Mai multe detalii veți afla în recenzia completă, publicată peste o săptămână.

Prețul actualizat al tabletei îl puteți afla aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×