Experiență hands-on cu BlackBerry Z30, fratele de 5 inch al lui Z10 (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.198 ori
<b>Experiență hands-on cu BlackBerry Z30, fratele de 5 inch al lui Z10 (Video)</b>Cele mai noi vești despre BlackBerry au fost unele de rău augur, implicând concedieri sau disponibilitatea companiei la un parteneriat sau o achiziție. Ei bine astăzi vedem o parte din viitorul BlackBerry, sub forma modelului nelansat încă, Z30....

Cele mai noi vești despre BlackBerry au fost unele de rău augur, implicând concedieri sau disponibilitatea companiei la un parteneriat sau o achiziție. Ei bine astăzi vedem o parte din viitorul BlackBerry, sub forma modelului nelansat încă, Z30.

El a fost deja fotografiat de numeroase ori, dar e prima oară când vedem un clip hands on clar și detaliat cu noul venit. Terminalul s-a numit pentru o perioadă BlackBerry A10 sau Aristo, iar numele său final pare a fi Z30. E vorba aici despre o versiune de 5 inch a lui BlackBerry Z10, iar această experiență hands on vine de la un site din Vietnam.

Smartphone-ul va folosi un ecran AMOLED cu rezoluție 720p, un procesor dual core Snapdragon S4 Pro, 2 GB RAM și o baterie de 2800 mAh, plus 16 GB memorie internă. în partea din spate se va afla o cameră de 8 megapixeli, cu bliț LED, iar în zona frontală vom avea o cameră de 2 megapixeli. BlackBerry Z30 va sosi cu slot SIM, microSD și port HDMI. Vă tentează acest model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×