O imagine postată pe Twitter pare a confirma denumirea “The all new HTC One” pentru viitoarea generație One

Autor:  | Publicat în:  HTC 758 ori
<b>O imagine postată pe Twitter pare a confirma denumirea &ldquo;The all new HTC One” pentru viitoarea generație One</b>Deși știm că cei de la HTC plănuiesc lansarea noului flagship din familia One pe 25 martie, numele acestuia rămâne încă un mister. Cu toate acestea, binecunoscutul cont de Twitter @evleaks a postat în cursul acestei zile o imagine ce pare a...

Deși știm că cei de la HTC plănuiesc lansarea noului flagship din familia One pe 25 martie, numele acestuia rămâne încă un mister. Cu toate acestea, binecunoscutul cont de Twitter @evleaks a postat în cursul acestei zile o imagine ce pare a confirma denumirea The all new HTC One pentru viitoarea generație.

De asemenea, nici denumirea HTC One Up nu ar trebui lăsată deoparte. Aceasta și-a făcut apariția acum câteva zile, moment în care pagina de Facebook HTC a postat un teaser despre noul HTC One în care s-a făcut referire la “One Up” între ghilimele, și la hashtag-ul #HTCOneUp.

HTC One Up

Din punctul acesta de vedere, denumirea de HTC One Up sună mult mai bine spre deosebire de numele The All New HTC One, acesta în cauză fiind prea lung și cam neinspirat. Rămâne de văzut care va fi cu adevărat numele lui HTC M8, lucru ce îl vom descoperi în mai puțin de o lună.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×