Samsung Galaxy Tab 5 (SM-T555) este testată În aceste momente În India

768 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 5 (SM-T555) este testată În aceste momente În India</b>Așa cum ne-am obișnuit, în fiecare an cei de la Samsung introduc pe piață o serie destul de cuprinzătoare de tablete printre care regăsim și modele din gama Galaxy Tab. Recent, prin intermediul site-ului de import Zauba din India aflăm că în...

Așa cum ne-am obișnuit, în fiecare an cei de la Samsung introduc pe piață o serie destul de cuprinzătoare de tablete printre care regăsim și modele din gama Galaxy Tab. Recent, prin intermediul site-ului de import Zauba din India aflăm că în aceste momente Samsung testează versiunea de 10 inch a tabletei Galaxy Tab 5 (SM-T555).

Potrivit unor zvonuri această tabletă va sosi la pachet cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 pe 64-bit și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, cât și un panou de 10 inch a cărui rezoluție este necunoscută pentru moment. Totodată, din documentul de import ce se află pe site-ul Zauba, ni se dezvăluie faptul că acest model Galaxy Tab 5 are un preț de aproximativ 354 dolari.

De asemenea, pe lângă aceasta, Samsung testează în India și o tabletă de buget cu numele de cod SM-T116, device ce este afișat la un preț de 101$ în cadrul documentelor ce dezvăluie importul din Coreea de Sud.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×